Søker...

Ås Osteopati

Velkommen til Ås Osteopati!

Ås Osteopati drives av osteopat D.O. og fysioterapeut Bente Haugland Berle, og er lokalisert i svært hyggelige og harmoniske lokaler i Eden Huset, Myrveien 2 i Ås. Eden Huset er et fellesskap av yogalærere og osteopat, fyisoterapeut og andre helseaktører. Her tilbys både yoga, trening og behandling.

Bente er medlem av NOF, Norsk Osteopat Forbund, og har over 15 års erfaring som terapeut. Hun undersøker og behandler alt av musklel - og skjelettplager hos mennesker i alle aldre, og har ekstra interesse for behandling av kvinner og barn i ulike faser av livet.

Bente har erfaring fra å jobbe med barn og eldre i kommunehelsetjenseten, ulike avdelinger ved ulike sykehus og har de siste årene jobbet mest som osteopat ved ulike tverrfaglige klinikker, samt hatt egen praksis i Ås siden 2013.

Bekken og Barn avd. Storo

I tillegg til praksis i Ås, jobber Bente ved Bekken og Barn avd. Storo, tverrfaglig kvinnneklinikk med kompetanse på behandling av gravide, nybakte mødre og barn i alle aldre. Bekken og Barn har online timebestilling via hjemmesiden:

https://www.bekkenogbarn.no/storo

Nye kunder som booker time for første gang, velger "osteopati 1. Konsultasjon». Hvis du ikke får til å bestille time, eller ikke finner en time som passer; ring meg på 922 62 544, eller send en e-post til bentehberle@gmail.com så finner vi ut av det sammen.

NB: Avtaler som ikke er avbestilt senest 24 timer før avtalt time belastes i sin helhet!

 
Adresse:   Eden Huset, Myrveien 2 - Ås
1434 Ås
Telefon:   92262544
Epost:   bentehberle@gmail.com